Menukaart
Voorgerechten
Rundercarpaccio klein met truffelcrème en
Parmezaanse kaas €7,00
Rundercarpaccio groot met truffelcrème en
Parmezaanse kaas €11,00
Trio van kroketjes (ook v mogelijk) €9,50
Garnalenkroketten met cocktailsaus €10,50
Sissende garnalen €10,50
Stokbrood met huisgemaakte smeersels (v) €8,00
Hoofdgerechten
Biefstuk van het Blanc Bleu Belge geserveerd
met seizoensgroenten, rode port saus en friet €22,50
Tagliata di manzo met rucola, parmezaan,
balsamico-crème en friet €22,50
Franse kalfsstoofpot geserveerd met
seizoensgroenten en friet €18,50
Spareribs geserveerd met coleslaw, 2
sausjes en friet €21,00
Saté geserveerd met kroepoek, salade en friet
€19,00
Konijn op Limburgse wijze, met
seizoensgroenten en friet €18,50
Vispotje geserveerd met
seizoensgroenten en aardappelkroketjes €22,50
Melanzane (v) geserveerd met brood en
salade €19,00
Supplementen
Friet €3,00
Zoete aardappelfriet €4,00
Aardappelkroketjes €4,00
Bakje seizoensgroenten €5,00
Side salade €4,00
Mandje brood €2,50
Kindermenu,
tot 12 jaar
Spareribs met friet €8,50
Saté met friet €8,50
Friet met bittergarnituur naar keuze €7,00
Bakje seizoensgroenten €2,50
Side salade €3,00
Desserts
Dame blanche klein, vanille ijs met huisgemaakte
chocolade saus, slagroom €4,50
Dame blanche groot, vanille ijs met huisgemaakte
chocolade saus, slagroom €6,80
Warme kersen met vanille ijs en slagroom
€7,30
Kinderijsje vanille ijs met smarties en
slagroom €4,50
Speciale
koffie
Irish koffie, met slagroom en whisky
€6,50
Italiaanse koffie, met slagroom en amaretto
€6,50
Spaanse koffie, met slagroom en tia maria
€6,50
Baileys koffie, met slagroom
€6,50
French koffie, met slagroom en grand
marnier €6,50